Om Oss

Välkommen att handla och sälja vid ditt lokala auktionshus i Södertälje, Auktionisten i Södertälje.

Vår profil

Auktionisten i Södertälje AB är ett företag med inriktning på nätauktioner. Företaget är en del i ett nätverk som heter www.auctionet.com som sträcker sig över stora delar av Sverige och norra Europa. Vår profil kännetecknas av goda fackkunskaper och bra logistik. Vi hälsar dig välkommen till Auktionisten i Södertälje AB och var inte sen i att kontakta oss om du har frågor.

MILJÖ

Klimat, ekonomi och trygghet är tre argument som har stor betydelse för oss alla, både på nationell nivå och på individnivå. Auktionisten i Södertälje AB har som syfte att medverka i en process där individen skall känna sig trygg vid både försäljning och köp av varor på auktion. Att köpa på auktion är många gånger en bra affär och dessutom bidrar det till en mer balanserad konsumtion, dvs. ökad återvinning, minskad produktionstakt och bättre miljö.

EKONOMI

Vår uppfattning är att auktionsvärlden spår en ljus framtid på grund av de högt ställda miljökraven. ”Färska siffror” visar att allt fler söker sig till välrenommerade auktionssidor för att hitta ett fynd till lägsta möjliga pris. Du kan hitta allt som rör hemmet, allt ifrån basnära produkter till investeringsobjekt.

TRYGGHET

Trygghet är ett villkor som borde råda i alla sammanhang vid både försäljning och köp av varor. Av den anledningen har regeringen utfärdat lag om 14 dagars ångerrätt för köp av varor på Internet.

Inom sfären Auctionet.com har vi också höga krav om social förmåga och goda kunskaper. Alla varor och kunder är viktiga och bemöts med intresse oavsett person eller värde. Du kan tryggt kontakta Auktionisten i Södertälje AB, vi garanterar ett professionellt bemötande och hantering. Auktionisten i Södertälje AB säljer åt kund, alltså kommissionär. Detta är av stor betydelse för kunden vid hembesök.

Auctionet.com tillhandahåller transporter av varor. Sålda varor packas noggrant i omslagspapper och placeras i speciella mönster anpassade lådor med hög kvalitet. Lådorna transporteras till packcentral där varorna omplaceras i lådor med bubbelplast och levereras därefter vidare till utlämningsställen.